Martinez Arquitectura. - Bogotá, Colombia. all rights reserved © 2017

  • Black Instagram Icon

1/1

APTO ECHEVERRY

LOCATION: Bogotá D.C.

YEAR: 2015

STATUS: Completed

PROGRAM: Housing

TEAM: Carlos Martínez / Fidel Mendoza / Daniela Duque / Juliana Michelsen

COLLABORATORS:

CONSTRUCTION TEAM: Contrafuerte Arquitectura

INTERIOR DESIGN: Juanita Echeverry

PHOTOS: Andres Pardo

An environment that offers extraordinary visuals of the city surrounds the project. The project characterized by an open layout allows visuals to be the most important elements in the composition. The apartment turns around a patio in the heart of the place and gives natural light to the darker area of ​​the project. We used noble and simple materials reinforcing the relationship of the interior with the exterior seeking a contrast between the green of the garden with the calm atmosphere of the interior. By different floor levels, the spaces have different hierarchies according to their use.